КОИ СМЕ НИЕ:

Димчев Строй Ремонт на покриви – Специализирана бригата с богат опит в сферата.

Работим в цялата страна! Димчев Строй Ремонт на покриви повече от 20 години извършва ремонт на покриви на български пазар. С натрупания опит и многото доволни клиенти, можем спокойно да кажем, че сме едни от най-добрите на пазара.

Бригадата е специализирана в комплексните решения на проблемите, свързани с покривни ремонти.  Ние  сме млад организиран и отговорен колектив с дългогодишен опит в Ремонта на покриви.

Екипът ни се състои от квалифицирани специалисти в бранша!

Ние правим качествени ремонти на покриви, тъй като разполагаме с необходимия добре обучен и оборудван с необходимите инструменти и средства персонал.
Многогодишния ни опит гарантира отлично качество, срочно изпълнение, като и удовлетворението да работим с взаимно уважение и сигурност.
Стремежът ни е след нашата работа да не се налагат никакви интервенции и поправки за период от поне 7 години.

Предлагаме пълната гама от услуги: Претърсване и препокриване на покриви, смяна на ламаринените обшивки, подмяна на улуци, казанчета и водосточни тръби, изграждане и ремонт на срутени и компрометирани комини, направа на хидроизолаций, както и всички други дейности с поддръжката на покриви.

Използваме само качествени материали от утвърдени фирми, за да сме сигурни, че ще бъдете удовлетворени.

 

ИЗБЕРЕТЕ НАС:

Защо да изберете нас за Вашия ремонт?
Защото ние от Димчев Строй сме опитни, работим качествено, уважаваме клиентите си и се надяваме те да ни препоръчат на свои познати. Цените за ремонт на покриви на които работим са добри и отговарят на вложения труд и материали. Отстраняваме течове, справяме се отлично с частични и основни ремонти на покриви от различен тип. Предлагаме гаранция от 5 до 9 години за качеството ни на работа.

Ако имате нужда от ремонт на покрива, то Вие сте попаднали на точното място! Повечето от нас не се замислят до какво може да доведе повреденият покрив, докато той не протече. На този етап най-вероятно се чудите дали покрива има нужда от цялостен или частичен ремонт? На този въпрос може да се свържете с нас, ще ви предоставим конкретна информация за положението на покрива. Важното в случая е, ремонта да бъде извършен качествено.

Нашите специалисти, ще Ви посетят на място и ще Ви предложат най-добрите решения, съобразно Вашите изисквания!

За контакти : 0876 69 1291 
Ел. поща:  dimchevstroi@abv.bg

 

Може да зададете въпроси и тук.